Klein Dongenseweg 36 Dongen
0162-319148 info@howieho.nl

Werkzaamheden

Opkopen

Wilt u snel over ruimte en liquide middelen beschikken? Dan bent u bij ons als opkoper aan het juiste adres. Wij doen u graag een voorstel om uw goederen over te nemen. U kunt voor het volgende bij ons terecht:

  • Faillisementspartijen
  • Horeca materialen
  • Restpartijen
  • Complete inventarissen
  • Aanhangwagens
  • Overstock
  • Etc.

Altijd voor een eerlijke prijs. In Noord-Brabant kunnen we meestal snel komen kijken, maar als u daarbuiten woont kunt u uw foto’s opsturen en zullen we proberen een deal te sluiten.

Bent u een accountant, curator of bedrijfseigenaar? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij zijn een betrouwbare zakenpartner, waarmee u veel zaken kunt doen. Geen bijkomende kosten, afspraak=afspraak en snelle afhandeling.

Veilingen organiseren

Ook kunnen we voor bedrijven een geheel eigen veiling maken, wij doen al het werk. Administratie, verkavelen, fotograferen en beschrijven. Ook zorgen wij dat er mensen bij de afhaaldag op locatie zijn, om toezicht te houden, betalingen te controleren en-/of begeleiden en te zorgen dat alle materialen worden afgehaald.

Door gebruik te maken van veilingen weet u zeker dat uw producten voor de best mogelijke prijs verkocht worden. Online veilingen werken eenvoudig, iedereen kan meebieden gewoon thuis vanaf de bank. Daarom is het zo succesvol, geen datums waarop bieders aanwezig moeten zijn. Alleen de afhaaldagen, maar daar kunnen klanten eventueel Auction Logistics voor inschakelen of contact met ons hierover opnemen.

Wilt u een eigen veiling organiseren? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Uitzettingen/Bezemschoon opleveren

Betaalt uw huurder niet en wilt u hem eruit zetten? Dan regelen wij dat het pand weer bewoonbaar/bruikbaar wordt, zodat u het meteen weer kunt verhuren. Dit kan in combinatie met de opkoop van nog waardevolle inboedel. We kunnen ook alles leeghalen en het pand bezemschoon opleveren. Wij kijken hoeveel er gedaan moet worden en bepalen een prijs.

Voor HowieHo is geen project te groot of te gek!

Terug